Kennel Of The Three Turnip's
Freek Nierop en Anita de Boer, Westfriesedijk 23, 1658 CE Lambertschaag, tel:0644513761  of e-mail
Onze Basset Artesién Normand Kennel
 

 


In 1969 kwam onze eerste Basset Artesién Normand bij ons in huis, haar naam Tabarra Refugium, een leuke, lieve hond maar omdat zij naar ons gevoel niet zo'n goede rasvertegenwoordigster was hebben we nooit de intentie gehad om met haar een nestje te nemen.

Vele jaren later in 1996 kregen wij de gelegenheid de prachtige pup Mascotte des Attachants uit de kennel van de heer Hiddes in ons gezin op te nemen. Met haar hebben we ons eerste Basset Artesién Normand nestje gefokt in combinatie met de door ons uit Zweden geïmporteerde reu Motvindens Kompass. Korte tijd later hebben we ook Russendalens Knuta uit Zweden geimporteerd. Deze drie honden hebben allen de titel Nederlands Kampioen.

Wij showen onze honden op bijna alle Nederlandse Tentoonstellingen en soms ook in het buitenland. Wij hebben tot op heden behoorlijke successen behaald en daarom zijn nu al een aantal Of the Three Turnip's Basset Artesién Normand Nederlands Kampioen.

Een hond met een goed karakter en een gezonde hond, die als pup goed gesocialiseerd wordt is voor ons het belangrijkste, als hij/zij dan ook nog eens mooi wordt kunnen we daar dubbel van genieten.


Basset pagina...
 
© Of the Three turnip's