Kennel Of The Three Turnip's
Freek Nierop en Anita de Boer, Westfriesedijk 23, 1658 CE Lambertschaag, tel: 0229 582274 of e-mail

Geboren: 19 maart 2017

Lady My Marjory Of The Three Turnip's
Roepnaam: Meike       Bear: +/+

11 Juli 2017
Hallo,
Ik ben Meike (Lady My Marjory) en ik woon sinds 11 juni bij Jan en Margreet in Katwijk (Z-H). Mijn tante Guusje (Lady Gaily Girl) woont hier ook. Vanaf dag 1 voel ik mij hier al helemaal thuis. Tante Guus heeft een heerlijk hondenbed, waar we samen op spelen en slapen. 's Nachts slaap ik in de bench, en dat gaat hartstikke goed. Ik ben ook al een paar keer naar puppycursus geweest. Het leukst vind ik, dat je na de les lekker mag ravotten met de andere puppy's.
We wonen vlakbij de duinen en het strand, dus daar ben ik samen met tante Guus ook al vaak geweest. Lekker samen door de branding rennen is zoooo leuk!!!
Met z'n vieren een terrasje pakken, vind ik ook erg leuk. Iedereen vind me dan zo schattig en wil dan met me knuffelen. Ze vragen dan ook altijd of Guus mijn mamma is. Grappig hè?
We hebben ook al veel puppyvisite gehad, en ik heb heel veel cadeautjes gekregen.
We zijn ook naar de Dalmatiër fun-dag van het Dinfonds geweest. Mijn zusje Joy was er ook en we hebben lekker gespeeld.
Ook zijn we op bezoek geweest bij Devil (Sir Devil of the Three Turnips). Daar ben ik in de vijver met koikarpers gesprongen, oeps J Gelukkig vond niemand het erg, en de vissen vonden mij wel leuk want die kwamen iedere keer kijken als ik water ging drinken.
Ik ga vast nog heel veel leuke dingen doen, daar vertel ik dan de volgende keer weer over.
Een pootje van Meike
   
 
   
   
 

Terug naar het MyM-nest