Kennel Of The Three Turnip's
Coen en Nicole van de Wijdeven

9 Februari 2014

Lady Karen Of The Three Turnip's
Roepnaam: Zazou


Zazou woont bij Sharon, Guido en de kids Bo en Don in Noordwijk.
Zazou is het speelmaatje van Meggy!
13 Augustus 2017 (geschreven door Nicole)
Meggy en Zazou logeren ook nog steeds in Liempde, vandaag is daar Beau weer bij gekomen voor een weekje. Nu zijn ze met z'n vijven. Erg gezellig en de bank en alle hondenbedden liggen vol :-) Ze vermaken zich goed met elkaar.
   
   
   
   
 
   
   
   
6 Augustus 2017 (geschreven door Nicole)
Een mooie zondag voor een wandeling. Al heel de dag was het bewolkt maar nu scheen de zon! We begonnen langs een sloot waar nog een beetje water in stond... Het was niet hoger dan hun enkels... hoe kunne ze dan toch helemaal nat worden? Wat hadden ze een waterpret! Ook de rijpe bramen onderweg zijn weer geplukt door ons én de honden. Halverwege de wandeling waren ze mooi opgedroogd maar 'helaas' eindigden we weer bij de sloot :-) dus vier natte grijze spoken in de auto. Die slapen voorlopig weer!
   
   
 
 
   
   
   
   
   
1 Augustus 2017 (geschreven door Nicole)
Meggy en Zazou zijn op vakantie in Liempde. Meggy is hier niet geboren, zij is geboren bij Freek en Anita op de dijk in Lambertschaag. Zazou is hier wel geboren maar beiden voelen zich hier samen met onze dames Ilene en Lipton meteen thuis. Ze rennen, spelen, stoeien en slapen heerlijk samen. Bramen plukken gaat ook erg goed. Lipton en Zazou kunnen het makkelijk zelf. Het wordt een gezellige tijd!
   
 
   
   
   
   
 
 
   
   
 
   
 
   
7 t/m 14 Juni 2017 (geschreven door Nicole)
Wij zijn weer een weekje op vakantie geweest naar Noordwijk. We zijn er verslaafd aan :-)
De laatste avond hadden we ook nog een afspraakje met de familie van Eerden met de meiden Meggy en Zazou. Zazou en Lipton hebben heerlijk met elkaar geravot. De dames Meggy en Ilene bekeken het jonge grut van een afstandje ;-) Als afluiter nog effe een terrasje gepikt bij Take2 en we zien Meggy en zazou weer met de vakantie,dan komen ze gezellig twee weekjes logeren! Gezellig weer een huis vol grijze spoken xxxx
   
   
11-18 Maart 2016 (Geschreven door Nicole)
Een weekje op vakantiemet onze meiden Djazzmin en Ilene in Noordwijk, riskant in maart... Wordt het mooi weer of krijgen we koude en regen? De voorspellingen zijn goed, volop zon en weinig wind... Rondom Noordwijk wonen ook een paar grijze familieleden dus daar hebben we dan ook mee afgesproken op het strand.
Op zondag ontmoeten we Sharon, Bo, Don met Meggy en Zazou en gaan daarmee de duinen in bij de golfclub in Noordwijk, via het strand gaan we weer terug naar het park waar we zitten. Onze meiden hebben met alles en iedereen heerlijk gespeeld en vele kilometers gerend op het strand en in de duinen,  je zou zeggen dat ze moe zouden zijn...
 
 
18 Juli 2015 (geschreven door Nicole)
De baasjes van Zazou hadden een vakantie en Zazou zou naar het pension gaan... maar op de dag van vertrek bleek ze loops te zijn en is dan in dat pension niet welkom... HELP! Het is vakantietijd en alles zit vol, iedereen is druk of onderweg maar geen probleem, ze was van harte welkom bij ons in Liempde!
Helaas zit nichtje Ilene nog even aan de riem vanweg een paar hechtingen in haar pootje maar ze kan wel al met tante Djazzmin spelen. En Djazzmin vindt Zazou ook echt hel leuk!
Ze werd snel weer opgenomen in de familie en ligt lekker met de meiden op de bank.
Zazou helpt zelfs mee in de tuin, snoeit hier en daar wat bij, loopt met het onrkuid te sjouwen en vrolijkt de tuin op met overal speelgoed :-) xx
Oh ja... en ze drinkt als moeder Fawlty... de hele keukenvloer is één groot waterballet!!!!
En we zijn een stokbrood kwijt....
   
   
10 Oktober 2014
Zoals jullie op de foto's kunnen zien ben ik een hele blije, vrolijke weimaraner. Die nog steeds voor niets en niemand bang is. Mijn baasjes vinden me soms wel ondeugend want ik pik alles wat los en vast zit. Ik ben al zo groot geworden dat ik bij het aanrecht kan ;-) en in de boekenkast en de grote tafel. Niets is veilig en ik wil alles uitproberen. Gelukkig wandelen en rennen we veel. Dan kan ik Meggy uitdagen en wat van mijn energie kwijt. En ze vinden me heel schattig als ik daarna lekker slaap. Tot de volgende keer!
   
   
9 September 2014
We zijn 3 weken naar Frankrijk op vakantie geweest. De rit vond ik wel lang duren maar toen we er eenmaal waren vond ik het helemaal super. Heerlijk 3 weken iedereen om me heen, en stiekem slapen in bed bij de kinderen... We gingen iedere dag naar het strand waar nog veel meer honden waren waar ik lekker mee kon spelen. En als de baasjes de zee in gingen ging ik er achteraan. Maakt niet uit hoe hoog de golven zijn, ik ben nergens bang voor. Meggy gaat alleen maar met haar pootjes, ik durf zelfs koppie onder...

Nu weer thuis moet ik wel weer wennen hoor. De kinderen zijn weer naar school en dat vind ik erg ongezellig. Gelukkig mag ik als iedereen lang weg moet mee naar kantoor met het baasje. Dat vind iedereen leuk behalve het baasje. Ik snap niet zo goed waarom, ik mag toch best alle prullenbakken leeg halen?!

Zoals jullie zien gaat het erg goed met mij!
 
 
17 Juli 2014
Heb even een tijdje niets laten horen.
Het is druk geweest hier. Maar het gaat super goed hier, kijk maar naar de foto's. Buurjongen Jip is mijn beste vriend! Ik ga nog steeds graag naar het strand, ik kan alleen niet zo goed stil liggen. Dus mijn baasjes moeten wel 500 keer hun handdoek uitkloppen, haha. 
Ik ben klaar met Puppytraining. We hebben nu vakantie. Dat vind ik erg gezellig!
Tot binnenkort! Knuffel van Zazou

 

 

31 Mei 2014 (geschreven door Nicole)
Het is Hemelvaart en we zijn op een korte vakantie met Cherry, Djazzmin en Ilene. We verblijven een paar dagen in Noordwijk en hebben een druk programma want we willen heel veel weimaraner-familie zien!
We hebben een appartement aan de boulevard en AAN het hondenstrand gehuurd waar 3 honden welkom zijn! Lang gezocht maar toch met wat hulp gevonden!
Op zaterdagavond hadden we een afspraak met de familie van Eerden, zij wonen in Noordwijk en hebben twee weims. Het zijn Meggy, zus van Djazzmin en Zazou, een puppy van ons laatste nestje en pas een half jaar oud. Zazou werd netjes over het mulle zand getild en we hebben natuurlijk de wandeling niet te lang gemaakt vanwege haar leeftijd. Het was weer een mooie zonnige dag en de honden zijn doodmoe!
   
   
 
 
 
16 Mei 2014
Vanmorgen was ik een beetje ondeugend. Vissenvoer vind ik erg lekker, maar ook leuk om rond te strooien
in de woonkamer.

En als het baasje terug komt van boodschappen doen is het helemaal feest! Er zit zoveel lekkers in die tassen. Alleen het baasje zegt dat het niet voor kleine puppy's is. Jammer hoor, ik lust best een kaasstengel.
Maar ze pakte hem zo weer van me af.

Verder groei ik lekker door, ik krijg ook al een echte jachtknobbel op mijn hoofd. Nu ga ik echt bij de grote jongens en meisjes horen!!!
Knuffel van Zazou
   
9 Mei 2014
Ik heb weer een lekker weekje gehad. Woensdag waren we naar het strand. Er lag allemaal schuim, dat was leuk om in te spelen want dan vliegt het alle kanten op. Dat schuim komt door algen, zonlicht en de temperatuur van het water. Het is niet gevaarlijk maar mijn oren werden er wel een beetje groen van.
's Middags naar de dierenarts voor mijn 12 weken prik. En ook hondsdolheid, die moest ik alvast voor de zomervakantie als we naar Frankrijk gaan. Ik weeg 12,8 kg maar de dierenarts vindt me niet te zwaar.
Ik zie er erg goed uit zegt ze.
Donderdag Puppytraining in de regen. Dan wil ik niet graag zitten in het natte gras en liggen al helemaal niet! Eenmaal thuis ben ik in een warme handdoek lekker gaan slapen op schoot bij het baasje.
Maar het lekkerst slaap ik met Meggy en Bo samen!
Knuffel van Zazou
   
2 Mei 2014
Eerst Meggy uitdagen in de duinen en daarna samen met de stok spelen.
 
 
28 April 2014
Kijk eens op de foto's hoe groot ik al word! Ik ben echt een hele stoere meid aan het worden.
Voor niets en niemand bang en als ze niet aardig tegen me doen ren ik meteen naar Meggy.
Alles wat Meggy doet, doe ik ook. Samen struinen door de duinen en dan thuis samen slapen.
Ik ben ook een beetje ondeugend soms.
Even kijken of ik misschien wel de baas kan zijn.
En ik lijk op m'n moeder... Vandaag heerlijk liggen rollen. Ik vond mezelf echt heel lekker ruiken.
Maar dat waren m'n baasjes niet met me eens!
Knuffel van Zazou
   
17 April 2014
Vandaag heb  ik mijn 2e Puppytraining gehad. Ik vind het heel erg leuk en ben er ook erg goed in.
Vooral volgen doe ik erg goed. Ik zit op commando en we draaien linksom en rechtsom.
Alleen blijven vind ik nog lastig. M'n baasje stapt dan 1 meter bij me vandaan en ik moet dan blijven zitten.
Maar ik blijf graag dicht bij mijn baasje in de buurt.

Ik ben ook gek op het zonnetje. En dat zijn er meer hier in huis. Soms moet ik het beste plekje delen met
Kick de baardagaam. Die vind ik nog een beetje raar. En hij wil niet met me spelen, jammer hoor.
Gelukkig zijn er genoeg anderen in huis die dat wel graag met me doen.
Fijne Paasdagen!

Tot snel!
Knuffel, Zazou
 
 
13 April 2014
Wat heb ik het naar mijn zin in Noordwijk!
Af en toe gaan we naar de duinen. Daar vind ik het ook erg leuk.
Vrijdag ben ik bij de dierenarts geweest. Ik heb mijn 9 weken prik gehad,
die vond ik niet zo leuk. De dierenarts vindt mij wel heel erg leuk, en mooi,
en relaxt en gezond! Ik weeg nu 8 kilo.
Verder geniet ik erg van het zonnetje.
Lekker in de tuin spelen en dan even slapen dan snurk ik heel hard...
Morgenavond ga ik naar mijn eerste puppy training.
Daar ga ik vast allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken!
Knuffel van Zazou
 
 
10 April 2014
Nou het gaat nog steeds erg goed met mij hoor.
Dinsdag en woensdag ben ik in de kar meegenomen naar het duin. Ook daar heb ik het erg naar mijn zin.
Gisteravond ging Meggy plotseling uit zichzelf in mijn bench liggen.
Daar hebben we samen de nacht doorgebracht. En ik heb toch lekker geslapen!
Maar het allerliefst liggen we samen op de bank...
Vandaag gingen we weer even naar het strand. Meggy ging in de zee en toen kon ik toch niet achterblijven.
Maar alleen met mijn tenen hoor! En mijn benen goed wijd, waarom weet ik ook niet zo goed maar het
voelde zo raar.
Zoals jullie op de foto's zien gaat het goed met me. Eten, spelen, knuffelen en slapen.
Wat wil een puppy nog meer!
Knuffel van Zazou
 
 
8 April 2014
Samen studeren. Komt helemaal niets van terecht...
7 April 2014
De eerste nacht heb ik goed geslapen. Ik was het er niet helemaal mee eens dat ze me in de bench deden en naar boven gingen. Maar na een half uurtje blaffen en piepen heb ik het maar opgegeven. Om 1 uur werd ik nog even wakker maar gelukkig viel ik weer heerlijk in slaap tot 5.15 uur.
Toen moest ik echt een hele grote plas doen. Het vrouwtje kwam snel naar beneden en deed de tuindeur open. Precies voor de deur heb ik mijn plasje gedaan. Maar wel binnen...
Daarna hebben we met z'n drietjes verder op de bank geslapen. Meggy kwam er ook bij liggen. Ze is nog geen fan van me maar dat komt nog wel. We snuffelen aan elkaar en lopen een beetje om elkaar heen.
En we zijn weer naar het strand geweest. Kijk maar naar de mooie foto van me.
En ook hoe netjes ik al naast het baasje loop. Knap hè?!
Tot snel!
Knuffel van Zazou 
 
6 April 2014
Vanmorgen ben ik opgehaald door mijn nieuwe familie.  Het was best een lange rit in de auto dus ik ben maar even lekker een tukkie gaan doen. Onderweg nog even een pitstop in Amsterdam waar ik even mijn benen kon strekken en een plasje kon doen.  Toen we thuis kwamen stond daar een hele vrolijke weimaraner ons op te wachten.  Ze kwispelde zo hard met haar staart dat ik die vol in mijn gezicht kreeg.  Daar schrok ik wel even van dus ik blijf voorlopig even bij haar uit de buurt.
Toen ben ik op onderzoek gegaan in het huis, alle hoekjes en gaatjes heb ik even goed bekeken.  Er staan 2 drinkbakken een hoge en een lage, ik kan al uit allebei drinken, knap toch?! Echt veel honger had ik niet tussen de middag dus ik heb wel wat van mijn eten laten staan.  Dat vond Meggy de andere weimaraner niet zo erg, die heeft de rest opgegeten.
We zijn ook nog heel even naar een hele grote zandbak geweest.  Met heel veel water wat beweegt en geluid maakt. En daar waait het, dat voelt raar aan mijn oren.  Ik kon daar op het harde zand al eventjes los rennen.  Ze zeggen dat we daar eerdaags heel vaak naar toe gaan.
Toen we thuis kwamen moest ik in de bench even gaan slapen van ze.  Dat wilde ik niet, maar ze luisteren niet naar me.  Ik ben toch maar even gaan slapen en toen ik wakker werd stond het deurtje weer open.
Mijn avond eten heb ik bijna helemaal opgegeten en nu lig ik lekker tegen Don aan een tukkie te doen.
Volgens mij bevalt het me hier wel.
Dikke knuffel van Zazou!
 
 
6 April 2014
Eindelijk mocht Zazou opgehaald worden!
   
 
3 April 2014
Bijna 8 weken oud.
 
9 Februari 2014
Geboren!
 

 


Terug naar het hele K-nest
Of the Three turnip's