Kennel Of the Three Turnip's
Freek en Anita: Westfriesedijk 23, 1658 CE Lambertschaag, tel: 0229 582274 of e-mail
K
Weimarse Staande Hond Onze Kennel
 

 foto: Freek met zijn Weimarse Staande Honden

Mijn naam is Freek Nierop, samen met Anita de Boer en onze honden woon ik in Lambertschaag, Noord-Holland. Ik ben geboren in Oost Knollendam, Noord Holland.

De eerste 48 jaar van mijn leven heb ik daar gewoond en gewerkt bij mijn vader op de boerderij. Wij hebben thuis altijd honden gehad en voor de Weimarse Hond in mijn leven kwam hadden wij Dalmatische Honden, een Duitse Dog en Dwergpinchers, met de twee laatste rassen is nooit gefokt.


foto:Monroes Supremo

foto: Cherry van Slotzicht

 

Onze kennel Of the Three Turnip's bestaat reeds sinds 1966, ons eerste ras waren Dalmatische Honden in 1967 gevolgd door de Weimarse Staande Hond. In 1996 kwam daar nog de Basset Artesién Normand bij.

Onze eerste Weimaraner was Cherry van Slotzicht, korte tijd later hebben wij onze eerste Weimaraners uit Engeland geïmporteerd. Dit waren Hawsvale Cherry Brandy en Monroes Supremo. Deze drie honden zijn allen Nederlands Kampioen geworden en het begin geweest van een lange reeks kampioenen uit eigen fok.

Wij showden onze honden op bijna alle Nederlandse Tentoonstellingen en soms ook in het buitenland. In de loop der jaren is het aantal Of the Three Turnip's Nederlands Kampioenen opgelopen tot boven de 50.


In 2008 hadden wij ons laatste nestje Weimeraners in Lambertschaag.

Van 2008 tot 2016 hebben Coen en Nicole van de Wijdeven zeven nestjes gefokt onder de naam The Three Turnips.

foto: Freek Nierop 2004 met een aantal van zijn honden

 

foto: Anita de Boer 2005

Sinds 2001 hebben wij ook een logo waarin je de 3 "knollen" kunt herkennen. Het is een idee genomen van het oude dorpswapen van Oost Knollendam, in de drie gekroonde rapen ziet u onze honden.

 


 
 
Terug naar start pagina ..
 
© Of the Three turnip's